Wanneer u op zoek bent naar een deskundige om u te begeleiden en te adviseren bij de aankoop of verkoop van een woonhuis of appartement, dan zijn vooral de persoonlijke en professionele kwaliteiten die uiteindelijk van doorslaggevend belang zijn. Die persoonlijke aanpak, de juiste aandacht en begeleiding naar een succesvolle transactie heeft mij altijd sterk gemotiveerd. Dat was het uitgangspunt met de start van mijn eigen kantoor in 1995 en dat is het nog steeds.
In 2021 besloot ik dat ik terug wilde naar die basis en doe ik dat als zelfstandig adviseur in het hogere segment. Direct met klant en de transactie bezig zijn, de kern van dit vak.

Kitty Blank is beëdigd Register Makelaar & Register Taxateur actief als zelfstandig Senior Adviseur.

De meest exclusieve woningen staan niet op Funda. Deze woningen worden aangeboden via een stille verkoop zodat de privacy van de verkoper zo veel mogelijk wordt gewaarborgd. Geïnteresseerden worden eerst gescreend en dat voorkomt
u dat u kijkers binnenlaat zonder echte koopintentie.

Als verkoper beslist u zelf op welk tempo het verkooptraject vordert. Op deze manier blijft u zelf volledig in controle. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Een stille verkoop staat bij ons gelijk aan een discrete verkoop.