De Deskundige NVM Makelaar. 

Onze persoonlijk aanpak zit al in de naam van het kantoor dat staat voor ruim 25 jaar ervaring bij de aankoop en verkoop van onroerend goed in Amstelveen en Amsterdam. Maar persoonlijk gaat bij ons vooral om resultaat, op het moment dat het nodig is er voor de klant zijn en dan in de onderhandeling het verschil kunnen maken. Dat is de zakelijke kant van het vak en vereist inzicht en ervaring. Die aandacht, het zakelijk inzicht en accuratesse voor de financiële kant van de zaak dat is wat u van ons kantoor mag verwachten. Kitty Blank is beëdigd makelaar en Register Taxateur (NRVT).

Internationaal.

Via worldproperties.com is ons kantoor aangesloten bij het internationale netwerk van ICREA makelaars. Via dit netwerk presenteren wij ons aanbod op de Europese woningmarkt en ook ver daarbuiten. Graag informeren wij u over de mogelijkheden van ons internationale netwerk. 


Project Realisaties

Een nieuw huis is een spannende tijd, een nieuwe fase. Maar de inrichting en het verbouwen kost geld, en vaak meer dan verwacht. Bij projectrealisaties willen wij u ondersteunen in dit traject. Samen bepalen we de mogelijkheden en de kosten en kijken we naar de balans van de totale investering van aankoop en verbouwing. Daar kan het bij blijven, maar dat hoeft niet. Ook kunnen we de hele verbouwing voor u begeleiden. Dat is uiteraard planning, maar ook inkoop.