De Deskundige NVM Makelaar. 

Wanneer u op zoek bent naar een makelaar om u te begeleiden en te adviseren bij de aankoop of verkoop van een woning, dan zijn vooral de persoonlijke en professionele kwaliteiten van de individuele makelaar die u uiteindelijk kiest van doorslaggevend belang. Niet het kantoor, de omvang of het netwerk, maar de persoon. En dat is waar ik  wil dat ons kantoor het verschil in maakt. Iedere keer weer.  Uw makelaar zijn, en in het advies en de onderhandeling het verschil kunnen maken. 
Ik hoop snel van u te horen.

Kitty Blank
Beëdigd makelaar en Register Taxateur (NRVT).

Internationaal.
Via worldproperties.com is ons kantoor aangesloten bij het internationale netwerk van ICREA makelaars. Via dit netwerk presenteren wij ons aanbod op de Europese woningmarkt.


Project Realisaties

Een nieuw huis is een spannende tijd, een nieuwe fase. Maar de inrichting en het verbouwen kost geld, en vaak meer dan verwacht. Bij projectrealisaties willen wij u ondersteunen in dit traject. Samen bepalen we de mogelijkheden en de kosten en kijken we naar de balans van de totale investering van aankoop en verbouwing. Daar kan het bij blijven, maar dat hoeft niet. Ook kunnen we de hele verbouwing voor u begeleiden. Dat is uiteraard planning, maar ook inkoop.