Onderstaand een overzicht van een aantal recente transacties.

Van Eeghenstraat 86 aankoop

Hemonystraat 49H

Zeer licht en bijzonder leuk dubbel benedenhuis van 116m2 met een ruim zonneterras, een patio en een plafondhoogte van ruim 4 meter, gelegen op eigen grond in een rustig gedeelte van De Pijp.

Bekijk dit object op Funda

Keizersgracht 393A

Prachtig Monumentaal dubbel benedenhuis van ca 238m2 met een riante diepe zonnige tuin van maar liefst 146m². Het pand dateert uit 1665 en heeft nog vele originele details.

Roemer Visscherstraat 18

De Roemer Visscherstraat ligt in een zeer gewenste en populaire woonwijk tussen de Vondelstraat en het Vondelpark. Dit voelt aan als een dorp ... met prachtige historische huizen.

Amsteldijk Noord 78

Future proof Green House. Deze onder architectuur gebouwde villa met lift is vrij recent gebouwd. Duurzaamheid is troef. Je leeft met de seizoenen mee.  Zomer en winterhuis midden in de natuur.

Bekijk dit object op Funda

Herengracht 209C

Pas 1 jaar geleden gerenoveerd.  Dit gestoffeerde 5-kamer appartement aan de Herengracht bevindt zich op de 2e en 3e woonlaag (met LIFT)  van een schitterend monumentaal grachtenpand, heeft een oppervlakte van 253 m2 met een terrasje.

Lijnbaansgracht 287

Gelegen tegenover het Rijksmuseum op het mooiste punt van de gracht een heerlijk licht drie laags ruim bovenhuis van ca. 211 m2 in een fraai rijksmonument met eigen entree en een dakterras.

Oude Karselaan 24

Spectaculair familiehuis met prachtige grote tuin en eigen aanlegsteiger met toegang tot vaarwater met open verbinding naar de Amstelveense poel. energielabel b.

Ouderkerkerlaan 10

Een bijzonder Monumentaal woonhuis gelegen op loopafstand van het Oude dorp van Amstelveen alsmede het aantrekkelijke stadshart met zijn vele winkels en restaurants.